Zeleninové rizoto

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

20 min

Čas vaření

10 min

Celkem

30 min

Obtížnost

Jednoduchý

Zeleninové rizoto
Způsob přípravy

Smažení

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

2

Kalorie

Suroviny

150g rýže basmati
1-2 lžíce kokosového oleje
1 lžička česnekové pasty či 2 stroužky česneku
150 g žluté a červené papriky, pokrájené na proužky
100 g brokolice pokrájené na střední kousky
1 vejce, prošlehané
Tamari na pokapání
sůl a pepř na dochucení

Postup

1.
Rýže: Připravte rýži (průběžně už můžete připravovat zeleninu viz krok 2), dle vaší chuti a návodu na obalu, odklopte. Až bude hotová, dejte bokem.
2.
Zelenina: Rozpalte nepřilnavou pánev, ideálně wok pánev. Přidejte kokosový olej, přidejte česnekovou pastu a krátce ji osmahněte (nesmí zhnědnout!). Nasypte do pánev papriku a brokolici a asi tři minuty, opékejte
3.
Směs: Poté přisypte připravenou rýži a další tři až čtyři minuty všechno promíchejte. Doprostřed udělejte například vařečkou dolík a vlijte do něj vejce. Nechte asi minutu usadit a pak důkladně rozmíchejte. Odstavte z plotýnky, okořeňte a pokapejte tamari. Podávejte.

Poznámka

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám