1.
Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce kokosového oleje. Přidáme cibuli pokrájenou na půlměsíčky, na kousky nakrájenou papriku a nastrouhanou mrkev. Po chvíli přidáme cizrnu (uvařenou, nebo z plechovky) a necháme na pánvi chvíli společně opéct. Občas promícháme. Poté vypneme plotýnku, přidáme 2 lžíce shoyu omáčky, zamícháme a přiklopíme pokličkou.
2.
Připravíme si zálivku z prolisovaného česneku, olivového oleje a zakysané smetany.
3.
Na pánvi nasucho opražíme slunečnicová semínka (po chvíli promícháme, dáme pozor, aby se nepřipálila).
4.
V topinkovači nebo nasucho na pávi připravíme topinku. V hrnečku smícháme olivový olej se stroužkem česneku.
5.
Cibuli, papriku, mrkev a cizrnu smícháme s připravenou zálivkou. Přimícháme pokrájený ledový salát, rukolu a na kousky nakrájená rajčata.
6.
Servírujeme posypané opraženými slunečnicovými semínky, nastrouhanou mozzarellou a lžící zakysané smetany s topinkou z kváskového chleba, potřenou olivovým olejem s prolisovaným česnekem.