Jáhlová kaše s borůvkami a banánem

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

5 min

Čas vaření

15 min

Celkem

20 min

Obtížnost

Jednoduchý

Jáhlová kaše s borůvkami a banánem
Způsob přípravy

Vaření

Typ kuchyně

Vegan

Porce

3

Kalorie

Suroviny

300 g jáhel
600 ml ovesného mléka
2 hrsti borůvek
2 ks banánů
2 PL kokosového oleje
javorový sirup
lískové ořechy (6h namočené)

Postup

1.
Jáhly opražíme nasucho na pánvi (mícháme a dáme pozor, aby se nepřipálily), poté 2x po sobě propláchneme ve studené vodě tak, že k jáhlům vlijeme dostatečné množství vody, zamícháme vařečkou – napovrch vyplavou nečistoty, vodu vylijeme.
2.
Jáhly zalijeme dvojnásobným množstvím ovesného mléka a vaříme 10-15 minut.
3.
Do hotových jáhel vmícháme 2 rozmačkané banány, borůvky a 2 PL kokosového oleje.
4.
Podáváme přelité javorovým sirupem a posypané kousky ořechů.

Poznámka

Dobrou chuť :-)
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám