Kešu máslo

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

20 min

Čas vaření

0 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Kešu máslo
Způsob přípravy

Pečení

Typ kuchyně

Vegan

Porce

1

Kalorie

Suroviny

300 g kešu natural ořechů
1-2 PL kokosového oleje
špetka soli

Postup

1.
Troubu předehřejeme na 180°C.
2.
Na plech vyložený pečícím papírem nasypeme kešu ořechy a necháme cca 10 minut opražit.
3.
Kešu přesypeme do mixéru, přidáme olej, špetku soli a mixujeme. Mixér průběžně vypínáme, aby se nepřehřál a stěrkou stahujeme kousky ořechů/másla ze stěn mixéru zpátky k nožům.
4.
Mixujeme až do požadované konzistence - různé jemnosti od hrubšího po krémově jemné máslo.
5.
Máslo přendáme do sklenice a uchováváme v lednici.

Poznámka

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám