Kulajda vegan

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

140 min

Čas vaření

15 min

Celkem

155 min

Obtížnost

Jednoduchý

Kulajda vegan
Způsob přípravy

Vaření

Typ kuchyně

Vegan

Porce

4

Kalorie

Suroviny

1 velká cibule
6 středních brambor
3 hrsti sušených hub
600 ml vody
1 litr ovesného mléka
1 KL drceného kmínu
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
1 hrst kopru (sušeného/čerstvého)
jablečný ocet
umeocet
sůl
pepř
rapadura
2 PL oleje

Postup

1.
Houby namočíme alespoň na 2 hodiny do teplé vody.
2.
V kastrolu necháme rozpustit 2 lžíce oleje na kterém zpěníme na kostičky pokrájenou cibuli. Přidáme koření – nové koření, drcený kmín, čerstvě mletý pepř a bobkové listy.
3.
Vlijeme 600ml vody, přidáme na kostky nakrájené brambory a houby včetně vody. Vaříme doměkka (cca 10-15 minut).
4.
Poté přidáme 1 litr domácího ovesného mléka (nescezeného) a krátce provaříme.
5.
Přidáme hrst nasekaného kopru a dochutíme umeoctem, jablečným octem, solí a rapadurou (po maličkém množství, ochutnáváme a přidáváme dle chuti).

Poznámka

Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám