Kynutý borůvkový koláč vegan

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Kynutý borůvkový koláč vegan
Způsob přípravy

Pečení

Typ kuchyně

Vegan

Porce

12

Kalorie

Suroviny

500 g špaldové mouky
1 kostka čerstvého pekařského droždí
200 g třtinového cukru
100 ml řepkového oleje
300 ml vlažného rostlinného mléka
špetka soli
700 g lesních borůvek
140 g jemných ovesných vloček
80 g cukru
1 KL skořice
80 g kokosového oleje

Postup

1.
Droždí s cukrem vmícháme do vlažného mléka, dobře promícháme a necháme vzejít.
2.
Mezitím si prsty uhněteme drobenku z jemných ovesných vloček, kokosového oleje, cukru a skořice.
3.
Vykynuté těsto smícháme s moukou, olejem a špetkou soli.
4.
Dáme na plech vyložený pečícím papírem (nebo vymazaný). Poklademe borůvkami a posypeme připravenou drobenkou.
5.
Pečeme v předehřáté troubě na 180°C cca 20 min.

Poznámka

Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám