Pohanková pomazánka

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

15 min

Čas vaření

30 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Pohanková pomazánka
Způsob přípravy

Vaření

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

8

Kalorie

Suroviny

200 g pohanka loupaná lámanka
900 ml vody
2 ks cibule
10 stroužků česneku
200 g sterilovaných okurek
2 PL hořčice
2 PL lahůdkového droždí
2 KL majoránky
přepuštěné máslo
1 KL shoyu/tamari omáčky
1 KL umeoctu
pepř, sůl dle chuti

Postup

1.
Lámanku propláchneme, zalijeme 900 ml vody, přidáme trochu soli, krátce povaříme a necháme dojít pod pokličkou.
2.
Na přepuštěném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek.
3.
Pohanku smícháme s nadrobno pokrájenými kyselými okurkami, hořčičí, lahůdkovým droždím, majoránkou, shoyu omáčkou, umeoctem a osmaženou cibulkou s česnekem. Ochutnáme a dle chuti opepříme, příp. osolíme.

Poznámka

Pro vegan verzi použijeme místo přepuštěného másla olej.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám