Rebarborový koláč s datlemi

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

20 min

Čas vaření

35 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Rebarborový koláč s datlemi
Způsob přípravy

Pečení

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

1

Kalorie

Suroviny

700 g rebarbora
100 g rapadura
60 g ovesné vločky
40 g rapadura
90 g celozrnná špaldová hladká mouka
80 g kokosový olej
3 KL perníkové koření
8 PL řepkový olej
2 ks vejce
260 g bílý jogurt bio
1 hrst nakrájených sušených datlí
50 g jemné ovesné vločky
130 g celozrnná špaldová mouka
120 g žitná mouka
špetka soli
2 KL kypřící prášek
2 KL soda

Postup

1.
Troubu předehřejeme na 190°C.
2.
Oloupanou rebarboru pokrájenou na menší kousky promačkáme ve velké míse se 100 g rapadury.
3.
Mezitím, co rebarbora pouští šťávu, si připravíme drobenku. Rukama promačkáme 60g ovesných vloček, 40g rapadury, 90g celozrnné špaldové mouky, 80 g kokosového oleje a 3 KL perníkového koření.
4.
K rebarboře, která mezitím pustila šťávu, přidáme řepkový olej, vejce, bílý jogurt, nakrájené datle, jemné ovesné vločky, celozrnnou špaldovou mouku, žitnou mouku, špetku soli, kypřící prášek a sodu.
5.
Rozprostřeme do vymazané koláčové formy, nebo na vyšší plech, posypeme drobenkou a pečeme cca 35min.

Poznámka

Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám