Špaldová krupicová kaše

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

30 min

Čas vaření

7 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Špaldová krupicová kaše
Způsob přípravy

Vaření

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

4

Kalorie

Suroviny

100 g špaldové krupice
1 l ovesného mléka
špetka soli
máslo
ingredience na zdobení

Postup

1.
Krupici se špetkou soli rozmícháme v 500ml ovesného mléka a necháme odpočívat v lednici (stačí cca 30 min, ale můžeme i déle).
2.
Pozvolna ohřejeme zbylé mléko (500ml) téměř k varu, přimícháme namáčenou krupici a stále metličkou důkladně mícháme cca 7 minut.
3.
Odstavíme, přidáme na kousky pokrájené máslo, vmícháme ho důkladně do kaše.
4.
Zdobíme tak, jak máme nejraději.

Poznámka

Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám