Tagliatelle se špenátovou omáčkou

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

10 min

Čas vaření

20 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Tagliatelle se špenátovou omáčkou
Způsob přípravy

Vaření

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

2

Kalorie

Suroviny

1 balíček mraženého špenátu (listy), příp. čerstvé listy
1/2 plechovky rajčat
3 stroužky česneku
1 ks cibule
1 kelímek smetany ke šlehání
50 g eidam
1/4 KL dobromysli
sůl, pepř dle chuti
2 PL olej na pečení
tagliatelle k podávání
voda

Postup

1.
Tagliatelle připravíme dle návodu.
2.
Na oleji dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přisypeme dobromysl, přidáme špenát. Podlijeme trochou vody a dusíme.
3.
Jakmile se špenát rozmrazí, prolisujeme k němu 3 stroužky česneku, přidáme 1/2 plechovky rajčat, smetanu a nastrouhaný sýr. Zamícháme a necháme pod pokličkou pár minut povařit.
4.
Dochutíme solí a pepřem.

Poznámka

Dobrou chuť!
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám