Vajíčková pomazánka

0 hodnocení
0.0/5
Čas přípravy

10 min

Čas vaření

10 min

Celkem

0 min

Obtížnost

Jednoduchý

Vajíčková pomazánka
Způsob přípravy

Studená kuchyně

Typ kuchyně

Vegetarián

Porce

4

Kalorie

Suroviny

6ks vajec
5 lžic pomazánkového másla
2 lžíce másla (změklého)
2 lžíce plnotučné hořčice
hrst čerstvého šnytlíku
sůl

Postup

1.
Uvaříte 6 vajec a necháte je vychladnout. Pak je oloupejte a žloutky dejte bokem. Bílek nakrájejte na drobné kostičky. Utřete žloutky s hořčicí a máslem.
2.
Připravte velkou mísu a dejte všechny ingredience dohromady a důkladně promíchejte. Dozdobíme šnytlíkem.

Poznámka

Chutný recept na klasickou vajíčkovou pomazánku. Doporučujeme k ní celozrnné domácí pečivo, aby výsledná chuť byla co nejlepší.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Další recepty

Nebyly nalezeny žádné recepty

Ohodnoťte recept

{{ reviewsTotal }} hodnocení

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Přihlaste se

Více než 2000 receptů bez masa z celého světa!

Podpořte nás přidáním receptů :)

Staněte se naším kuchařem

Staňte se členy našeho týmu kuchařů, kteří přidávají své ověřené recepty a rádi je sdílí s okolím. 

 

Stačí si založit profil a můžete přidávat recepty. Založení profilu je velice jednoduché, protože se můžete přihlásit přes Váš Facebook nebo Google účet…

 

Váš vyladěný recept můžete jedním klikem také okamžitě nasdílet na Facebooku. 

 

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie.

Napište nám